Film Indian – Race Gurram

Ram dhe lakshman jane vellezer. Ram eshte nje djal i sinqerte i cili ka deshire te behet polic i ndershem. Lakshman (Lucky) eshte nje djale i cili e pelqen jeten e tij. Ram Dhe lucky gjate gjithe kohes kane zenka me njeri tjetrin. Siva Reddy eshte nje kriminel qe do te behet politikan. Ram mbledh prova kunder Siva Reddy dhe Lucky pa qellim i humbet te gjitha ato. Pjesa tjeter e historise eshte mes gares se Lucky-t dhe Siva Ready.
Huazuar Nga Filmaindian.com

444
-
100%
Rates : 1