Film Shqip – Kodi i Jetës + 18 – Epizodi 03 HD 2018 | Të Gjitha Në Një Vend

Film Shqip – Kodi i Jetës + 18 – Epizodi 03 HD 2018

Në vitin 1912 Kosova pushtohet nga Sërbia , në vitin 1998 – 1999 Sërbia me luftë synon ta spastrojë Kosovën nga Shqiptarët ,
Rreth një milion Shqiptarë u dëbuan nga Kosova.
Të guximshmit iu bashkangjitën Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe rezistuan me qka patën .
Të tjerët ishin viktima të pambrojtura …

434
-
50%
Rates : 2