Film – Samson HD 2018 | Të Gjitha Në Një Vend

Film – Samson HD 2018

Pas humbjes së dashurisë së jetës së tij ndaj një princ të egër filistin, një hebre i ri me forcë mbinatyrore i del në mbrojtje popullit të tij, duke sakrifikuar gjithçka. Duke marr hak për dashurinë, popullin dhe Perëndinë e tij.
Huazuar Nga Filma24.tv

584
-
Rates : 0