Film – Last Seen in Idaho HD 2018 | Të Gjitha Në Një Vend

Film – Last Seen in Idaho HD 2018

Një grua zgjohet nga koma pas një aksidenti me makinë dhe fillon të përjetojë vizione tronditëse për vdekjen e saj. Në një garë kundër kohës, ajo përpiqet të parandalojë vrasjen e saj.
Huazuar Nga Filma24.tv

287
-
Rates : 0