Film – Sky Hunter HD 2017 | Të Gjitha Në Një Vend

Film – Sky Hunter HD 2017

Pasi diplomohen në një shkollë aviacioni, disa të rinj bëhen pjesë e një grupi elitar ushtarak të Forcave Ajrore. Shumë shpejt, ata do të shohin se trajnimet janë shumë larg luftës së vërtetë. Me nisjen e një sulmi të papritur terrorist, do të kuptojnë se vdekjen dhe jetën i ndan vetëm një fije peri…
Huazuar Nga Filma24.tv

246
-
Rates : 0