Film – Coriolanus HD | Të Gjitha Në Një Vend

Film – Coriolanus HD

Qytetarët e Romës janë të uritur. Koriolanusi, heroi i Romës, një ushtar i madh dhe një njeri që ka besime të rrepta, e përçmon popullin. Roma është e përgjakur. I manipuluar dhe i mashtruar nga politikanët dhe nga vetë e ëma e tij Volumnia, Koriolanusi dëbohet nga Roma. Ai ia ofron jetën ose shërbimet e tij armikut të tij të betuar Tullus Aufidius.
Huazuar Nga Filma24.tv

199
-
Rates : 0