Film – The Lost Brother HD 2017 | Të Gjitha Në Një Vend

Film – The Lost Brother HD 2017

Setarti një i papunë udhëton nga Buenos Aires për në qytezën e vetmuar në provincën Çaço për funeralin e nënës dhe vëllait të tij. Ai shoqërohet me Duarten një gangster vendas dhe mundohet të gjejë paratë për të shkuar në Brazil.
Huazuar Nga Filmaindian.com

147
-
Rates : 0